Doprava zdarma při nákupu nad 2500 Kč. 

VÁNOČNÍ SPECIÁL ELISHA

 

Podzim se chýlí ke konci, a to znamená jediné – Vánoce jsou tu co by dup! I my v Elisha pociťujeme kouzlo Vánoc a naše nejnovější posila, Magdaléna, Vánoce doslova zbožňuje. V listopadu se začíná proměňovat ve vánočního skřítka a její nadšení letos strhlo celou naši firmu. Rozhodli jsme se prosinec v Elisha pojat slavnostně a zpříjemnit Vám čekání na Ježíška.

Během pár dní spouštíme na našich sociálních sítích adventní kalendář. Připravili jsme pro vás vánočně laděné příspěvky, tipy na outfity, ve kterých zazáříte u vánočního stromečku i na sváteční návštěvě u přátel a v neposlední řadě, u nás trochu nezvykle, slevové akce. V duchu vánočního opojení Vám také poodkryjeme osobní stránku týmu naší rodinné firmy a podělíme se s Vámi o naše rodinné vánoční tradice. 

 

Chcete vědět, jaký nejlepší dárek dostala Eliška od svého muže? Hodil by se Vám tip na neotřelé vánoční cukroví nebo sháníte ten nejlepší recept na dokonalé vanilkové rohlíčky? Nevíte, v čem vyrazit o Vánocích ke tchyni? Náš Instagram a Facebook bude od první adventní neděle zaplaven vánočním kouzlem, třpytkami a pohodovou atmosférou. Objeví se tam třeba i nějaký tip, jak na poslední chvíli zachránit opomenuté vánoční cukroví nebo dáreček pro Vaše blízké.

Doufáme, že si náš adventní kalendář užijete stejně tak, jako Madlu baví balit vánoční dárky.

První adventní překvapení uvidíte již v neděli 28. listopadu!

 

Ještě nejste přihlášení k našemu newsletteru? Zde si můžete založit účet na našem e-shopu nebo se přihlásit k odběru novinek – kolonku pro vyplnění vaší e-mailové adresy naleznete ve spodní části stránky. 

Už jste přihlášení, ale e-maily od nás Vám nechodí? Pravděpodobně Vám padají do složky spam (hromadné, promo akce apod.). Nevadí, stačí, když si nás přidáte do adresáře mezi své kontakty a problém bude vyřešen.